AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan balık çıkarmak

Kahve falında topraktan balık çıkarmak

Kahve falında topraktan balık çıkarmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, makam ve söz sahibi olacağına, başının belaya girmeyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında topraktan balık çıkarmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan kök çıkarmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan ceviz çıkarmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan su çıkarmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan bebek çıkarmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan insan çıkarmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir