AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum ve çimento görmek

Kahve falında kum ve çimento görmek

Kahve falında kum ve çimento görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, insanlarla iç içe olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kum ve çimento gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında kum çimento görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çimento ve kum görmek kısmetlerinin de kapanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum ve çimento görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında çimento karıştırmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında çimento yemek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında çimento karmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çimento görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında çimento torbası görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir