AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda koşmak

Kahve falında kumda koşmak

Kahve falında kumda koşmak emeğinden hayır göreceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumda koşmak gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında kum üzerinde koşmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumda koşmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Kahve falında çimento ve kum görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın kumda yürümek rızkının eksileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum torbası taşımak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kumu süpürmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle kum taşımak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum taşıdığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir