AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörle kum taşımak

Kahve falında traktörle kum taşımak

Kahve falında traktörle kum taşımak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle kum taşımak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında traktörle kum taşımak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalettir.

Kahve falında traktörle yük taşımak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında traktörle taş taşımak geç de olsa huzura erileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında traktörle eşya taşımak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında traktörle ev taşımak hayattan yana umudunun kırılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kum taşımak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında kamyonla kum taşımak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir