AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum üzerinde koşmak

Kahve falında kum üzerinde koşmak

Kahve falında kum üzerinde koşmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Kahve falında kum üzerinde koşmak gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Kahve falında kumda koşmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum üzerinde koşmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu kum görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında kum havuzu görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında altın rengi kum görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, stres içinde günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kumdan mezar görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir