AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimento ve kum görmek

Kahve falında çimento ve kum görmek

Kahve falında çimento ve kum görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimento ve kum gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Kahve falında çimento ve kum görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında kum çimento görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kum ve çimento görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çimento karmak ağlayacağına, işlerinden de geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimento torbası görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çimento görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çimento tozu görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimento atmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir