AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazen kumaş görmek

Kahve falında pazen kumaş görmek

Kahve falında pazen kumaş görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pazen kumaş gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında pazen kumaş görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında pazen görmek kendi geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazen pijama görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazen etek giymek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine inanılır.

Kahve falında kumaş yediğini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaldızlı kumaş görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumaş yemek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında ipek kumaş satın almak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir