AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş yemek

Kahve falında kumaş yemek

Kahve falında kumaş yemek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kumaş yemek gördüyseniz:

  • Sağduyulu önerileriniz destekleri arttırabilir.

Kahve falında kumaş yemek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak kumaş görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eteklik kumaş almak elindeki herşeyi kaybedeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten kumaş görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, istediği noktalara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kumaş yediğini görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, cebinin para göreceğine işarettir.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, istediği oranda da eğleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir