AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma atlamak

Kahve falında kuma atlamak

Kahve falında kuma atlamak borçlarını ödemekte zorlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, neşesinin yerine geleceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, canını sıkılacağına yorulur.

Kahve falında kuma atlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında kuma atlamak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine kuma getirmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kuma yazı yazmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kuma çakılmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kuma olarak görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kuma gelmesi görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir