AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, evlat sahibi olacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunlarının sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Kahve falında üstüne kuma getirmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında üstüne kuma görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, rızkından olacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne kuma geldiğini görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kuma gömmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Kahve falında kuma gitmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir