AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum yediğini görmek

Kahve falında kum yediğini görmek

Kahve falında kum yediğini görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum yediğini gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Kahve falında kum yediğini görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kumuna batmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kum attığını görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işarettir.

Kahve falında kumdan kale görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet eder.

Kahve falında kum toprak görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin üzerine kum atmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kum görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumda yürümek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir