AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum attığını görmek

Kahve falında kum attığını görmek

Kahve falında kum attığını görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum attığını gördüyseniz:

  • Gelişmeleri anında kendi planlarınızda kullanabilir, buna göre stratejiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kum attığını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrarda kum görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında kumda yazı görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kumda boğulmak büyük problemler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum torbası taşımak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumdan mezar görmek ele geçecek haram mal ve paraya, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kumun döküldüğünü görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum tükürmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir