AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kumda yürümek

Kahve falında beyaz kumda yürümek

Kahve falında beyaz kumda yürümek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kumda yürümek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kumda yürümek büyük başarı kazanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumda yürümek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak kumda yürümek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın kumda yürümek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumda yürüdüğünü görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumun üzerinde yürümek aksi takdirde çok üzüleceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek istenen her şeye sahip olunacağına, tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kumun içinde yürümek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir