AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum toprak görmek

Kahve falında kum toprak görmek

Kahve falında kum toprak görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kötü noktalara geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında kum toprak gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Kahve falında toprak kum görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak ve kum görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kum ve toprak görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Kahve falında kum toprak görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kumlu toprak görmek dileklerinin yerine geleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala kum doldurmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında kum yığınları görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir