AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kum görmek

Kahve falında siyah kum görmek

Kahve falında siyah kum görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kurtuluşa ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kum gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah kum görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum döktüğünü görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kum görmek hayırlı terfiler alınacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kum içinde para bulmak yardımın alınacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kumda gezmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kum satmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kumlu tuvalet görmek içinin rahatlayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cepte kum görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir