Kahve falında kum yağmuru görmek

Kahve falında kum yağmuru görmek strese gireceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kum yağmuru gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Kahve falında kum yağmuru görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum avuçlamak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sevilen birinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kumda gezmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kum almak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum tepesi görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kum çakıl görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde kum görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kumda yüzük bulmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top