AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kum almak

Kahve falında deniz kum almak

Kahve falında deniz kum almak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kum almak gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında kumdan deniz görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kumunda yürümek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve deniz kumu görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulur.

Kahve falında denizden kum almak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kumlu deniz görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kum ve deniz görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kumu yemek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir