AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum çakıl görmek

Kahve falında kum çakıl görmek

Kahve falında kum çakıl görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kum çakıl gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kum çakıl görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çakıl kum görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakıllı yol görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, borçlarının kapacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek layık olduklarına sahip olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında denizde çakıl taşı görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulur.

Kahve falında çakıl taşı üzerinde yürümek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir