AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda gezmek

Kahve falında kumda gezmek

Kahve falında kumda gezmek büyük başarıların göğüsleneceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, durulacağına delalettir.

Kahve falında kumda gezmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Kahve falında kumda gezmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde kaymak yeni bir hayat kurulacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına inanılır.

Kahve falında denizde kum görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak kumda yürümek destek için ailesiyle de konuşacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumdan kaymak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum döktüğünü görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında deniz kumuna batmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir