AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, hanesine güneş doğacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, kesesinin dolacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek çok güzel günler göreceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının eşya taşıdığını görmek önemli atılımlar yapacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında eşya taşıdığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin eşya taşıdığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ev taşıdığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının ev taşıdığını görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında ev taşıdığını görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir