AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum seli görmek

Kahve falında kum seli görmek

Kahve falında kum seli görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kum seli gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Kahve falında kum seli görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine yorulur.

Kahve falında selden zarar görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında sel yağmur görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sel suyunda yüzmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel sularında yürümek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında selin içinde yürümek saygın biri olacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir