AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden zarar görmek

Kahve falında selden zarar görmek

Kahve falında selden zarar görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, başarının düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında selden zarar gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Kahve falında selden zarar görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden zarar görmemek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabama zarar verdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanın zarar verdiğini görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında depremden zarar görmemek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zararlı böcek görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında birine zarar vermek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya zarar vermek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir