AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum satmak

Kahve falında kum satmak

Kahve falında kum satmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, herkesin takdirini toplayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kum satmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kum satmak işinde çok büyük adımlar atacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumu süpürmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kum elediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde namaz kılmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum üzerinde koşmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kum almak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında kum savurmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürekle kum atmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir