AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum içinde kalmak

Kahve falında kum içinde kalmak

Kahve falında kum içinde kalmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kara kara düşünür olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kum içinde kalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak sıkıntıların biteceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında kum içinde kalmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum yığını altında kalmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kumun altında kalmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum altında kalmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumun içinde olmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir