AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun içinde olmak

Kahve falında kumun içinde olmak

Kahve falında kumun içinde olmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumun içinde olmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin.

Kahve falında kumun içinde olmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde kum görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında oda içinde kum görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kum içinde yüzmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde kum görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kum içinde kalmak iyileşeceğine, toparlanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir