AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum altında kalmak

Kahve falında kum altında kalmak

Kahve falında kum altında kalmak yeni bir semte taşınılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına işarettir.

Kahve falında kum altında kalmak gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında kumun altında kalmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, attığı adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kum yığını altında kalmak hayat standartlarının yüksek olacağına, başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum altında kalmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kum içinde kalmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, ruhani önderlik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret eder.

Kahve falında altın kum görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir