AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Kahve falında yeni gömülmüş mezar görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara canlı gömülmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, çok başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara gömülmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara birinin gömüldüğünü görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek kötü günler yaşayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp mezara gömülmek sevilip sayılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek bütçesinin daralacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir