AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kazançlı işlere gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Kahve falında ölmeden mezara gömülmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işarettir.

Kahve falında mezarda gömü bulmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölmek mezara gömülmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezara canlı gömülmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda gömülmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir