AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters gömülmek

Kahve falında ters gömülmek

Kahve falında ters gömülmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, mutlu olunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ters gömülmek gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında ters gömülmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini gömülmüş görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömü para bulmak günahlarına tövbe edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında diri gömülmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işarettir.

Kahve falında denize gömülmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklığa gömülmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölmeden gömüldüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir