AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gömüldüğünü görmek

Kahve falında başkasının gömüldüğünü görmek

Kahve falında başkasının gömüldüğünü görmek sıkıntılarının biteceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, arzuların yerine geleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Kahve falında birinin toprağa gömüldüğünü görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün gömülmesini görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın gömü çıkarmak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmeden gömüldüğünü görmek kapanan kapıların açılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, özgüveninde artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün gömüldüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek gömüldüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir