AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınada kalmak

Kahve falında fırtınada kalmak

Kahve falında fırtınada kalmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yeni yatırımlar yapacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınada kalmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Kahve falında fırtınada kalmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak zor zamanların geride kalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında fırtına içinde kalmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınanın içinde kalmak sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında fırtınalı hava görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırtına sesi duymak çok mutlu olacağına, sevineceğine, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir