AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına içinde kalmak

Kahve falında fırtına içinde kalmak

Kahve falında fırtına içinde kalmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında fırtına içinde kalmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak maneviyata yöneleceğine, ticaretin açılacağına inanılır.

Kahve falında fırtına içinde kalmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırtınanın içinde kalmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında fırtınada kalmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde fırtına görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına işarettir.

Kahve falında duman içinde kalmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangının içinde kalmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir