AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kumunda yürümek

Kahve falında deniz kumunda yürümek

Kahve falında deniz kumunda yürümek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kumunda yürümek gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında deniz kenarında kumda yürümek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kumunda yürümek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumda yürüdüğünü görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, evliyseniz eşle iyi geçime yorulur.

Kahve falında kumlu yolda yürümek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak kumda yürümek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında kumda yürümek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumda yürümek kararlar alacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun üzerinde yürümek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir