AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlu denizde yüzmek

Kahve falında kumlu denizde yüzmek

Kahve falında kumlu denizde yüzmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında kumlu denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kumlu denizde yüzmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında kum içinde yüzmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumlu suda yüzmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kumun içinde yüzmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kumda yüzmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz deniz kumu görmek hayat boyu çok sevileceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında denizden kum çıkarmak daha çok saygı ve destek göreceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kumlu deniz görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir