AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum çimento görmek

Kahve falında kum çimento görmek

Kahve falında kum çimento görmek refah içinde olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında kum çimento gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında çimento ve kum görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum ve çimento görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum çimento görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimento yemek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimento taşımak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çimento harcı karmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimento karmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimento torbası görmek malından ve parasından olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir