AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimento harcı karmak

Kahve falında çimento harcı karmak

Kahve falında çimento harcı karmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında çimento harcı karmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çimento harcı karmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çimento karmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında harç karmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimento harç görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına inanılır.

Kahve falında hamur karmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında kireç karmak sağlığının bozulmayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur karmak kazanç kapılarının kapanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kına karmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir