AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimento taşımak

Kahve falında çimento taşımak

Kahve falında çimento taşımak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, makbul olan şeylere, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, eşe dosta yardım edileceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çimento taşımak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında çimento taşımak çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çimento torbası görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimento harç görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalettir.

Kahve falında çimento ve kum görmek malını ve parasını sağlama alacağına, karın artacağına delalet eder.

Kahve falında kum çimento görmek gayrimenkul işine girileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kum ve çimento görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında çimento atmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çimento görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir