AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimento yemek

Kahve falında çimento yemek

Kahve falında çimento yemek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, dedikodu edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin yasa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çimento yemek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında çimento yemek süzüleceğine, ağlayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulur.

Kahve falında çimentoya batmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalettir.

Kahve falında çimento harcı karmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Kahve falında çimento karıştırmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çimento harç görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında çimento taşımak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında çimento tozu görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çimento görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir