AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan ev görmek

Kahve falında kumdan ev görmek

Kahve falında kumdan ev görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, tabiatı kötü olan kişiye yorulur.

Kahve falında kumdan ev gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Kahve falında evden kum temizlemek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında evde kum temizlemek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kumlu ev görmek hem dua alacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kumdan ev yapmak sıkıntısının biteceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Kahve falında evde kum görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde kum görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kumdan ev görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir