AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kum görmek

Kahve falında altın kum görmek

Kahve falında altın kum görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, fakir çocukları giydireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında altın kum gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak makam ve rızık sağlayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kum altında kalmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum yığını altında kalmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumun altında kalmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kumun içinde altın bulmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kumdan altın toplamak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir