AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı külot görmek

Kahve falında sarı külot görmek

Kahve falında sarı külot görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine inanılır.

Kahve falında sarı külot gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında sarı külot görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni külot almak tecrübelerini aktaracağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek külot görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında dantel külot görmek işlerinde başarılı olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında külotunu görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek külodu görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir