AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın külot görmek

Kahve falında kadın külot görmek

Kahve falında kadın külot görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, dertlerinin günden güne artacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın külot gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Kahve falında külotlu kadın görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın külot görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın külotu görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında külot satmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında bayan külodu görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz külot almak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yırtık külot görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir