AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah külot görmek

Kahve falında siyah külot görmek

Kahve falında siyah külot görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, terfi alamayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında siyah külot gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah dantelli külot görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah külot görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah külot giymek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak şans ve bereket kapılarının açılacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalettir.

Kahve falında siyah külot almak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz külot görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir