AnaSayfa / Genel / Kahve falında külotunu çıkarmak

Kahve falında külotunu çıkarmak

Kahve falında külotunu çıkarmak bir hastalığa maruz kalacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, her şeyin sarpa saracağına, günahtan temizlenmeye, evlat sahibi olunacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, hileye, fesada bulaşacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında külotunu çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Kahve falında külot çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında külotunu çıkarmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet eder.

Kahve falında bayan külotu giymek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında yıkanmış külot görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında külot yıkamak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında külot değiştirmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında külotunu görmek işlerinin duracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın külot görmek rahat bir hayata adım atılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir