AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot yıkamak

Kahve falında külot yıkamak

Kahve falında külot yıkamak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında külot yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz külot yıkamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında külot yıkamak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek külot görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek zorluk ve zahmete düşeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık külot görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında külotla gezmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pembe külot görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında külot satmak sorunlarının da son bulacağına, dolayısıyla geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir