AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot değiştirmek

Kahve falında külot değiştirmek

Kahve falında külot değiştirmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, işlerinin günden güne azalacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında külot değiştirmek gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında külot değiştirmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni külot görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah külot giymek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek moralinin düzeleceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında külotlu kadın görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan külot görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külot aramak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında külot sütyen görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir