AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, hem de zengin biri olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kulaktan kir çıkması gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına işarettir.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kulaktan ısırılmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan ip çekmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan kan geldiğini görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir