AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan ip çekmek

Kahve falında kulaktan ip çekmek

Kahve falında kulaktan ip çekmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yeni şeyler deneneceğine, ailesini kaybedeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan ip çekmek gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Kahve falında kulaktan ip çekmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak arzuların gerçekleşeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan taş çıktığını görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında kulaktan vurulmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir