AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek fakirlik yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işarettir.

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek mesleğinde atılım yapacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, mirasa yorulur.

Kahve falında kulaktan taş çıktığını görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek hanenizde bolluk olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir