AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan ısırılmak

Kahve falında kulaktan ısırılmak

Kahve falında kulaktan ısırılmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan ısırılmak gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Kahve falında kulaktan ısırılmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kulaktan kan görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kulaktan öpülmek icat yapacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir